En næsten helt sorte farvesætning Of The Air Jordan 1
  • Whictpt February 2017
    Den jordan ultra.fly modtager et særligt tema til ære for de 2017 NBA All-Star festligheder i New Orleans, Louisiana denne weekend.Inspired af en af ​​Michael Jordans lysende øjeblikke, hvor han naglet spillet-vindende skud for UNC at vinde NCAA Championship på Superdome, er silhuetten injiceres med flimrende iriserende detaljer hele til at afspejle, at definere feat. Den sneaker er flertallet dons en tonal snigende færdig samlet, mens bemærkelsesværdige branding ses på hælen og tungen, da det hele er klæbet på toppen iskolde gennemskinnelige ydersålen.


    Der er masser af udgivelser at se frem til i løbet af All Star Weekend, men den ene, at de fleste mennesker er foregribe er dette helt nye colorway af Air Jordan 1.Denne All Star jordan eclipse (også kendt som Chameleon colorway) er udstyret med en sort og hvid læder overdel med iøjnefaldende iriserende detaljer på toebox og ankel / hæl. Gør denne Jordan en endnu mere unik, er det gennemskinnelige ydersål som også har iriserende detaljer. I tilfælde af du ikke var klar over, JB besluttede at give denne Jordan 1 OL behandling samt vi ser Nike Air branding på tungen.


    Vi ved, at jordan trainer st ikke bliver så meget kærlighed som High, eller endog lav, men masser af gange dens den mest overkommelige mulighed ud af three.Today vi giver dig et kig på en af ​​de nyeste colorways, der tager en simpel tilgang, da det bliver dækket i en fuld sort læder overdel med hvide accenter på Jumpman på tungen. Andre oplysninger omfatter nylon på anklen og en tonal perforeret Swoosh. Et sort mellemsål og ydersål sidst ting. Hvis du ønsker at afhente en sneaker, som du kan bære med lethed helst dag så denne Jordan 1 Mid er tilgængelig på udvalgte forhandlere nu for $ 110.